Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου – Ολυμπίας: Απόσυρση Υποψηφιοτήτων από τις εκλογές Αιρετών Εκπροσώπων για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ηλείας

24 Ιουλίου - 16:25 Τοπικά

Στηρίζοντας την Απόφαση της ΔΟΕ (αρ.πρωτ.1020/05-10-2020), μαζί με τα μέλη και των υπόλοιπων Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλείας, ενώνουμε τις φωνές μας με όλο τον κλάδο και καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.  να εισακούσει την πρόταση της Δ.Ο.Ε. για διενέργεια των εκλογών ανάδειξης των αιρετών όταν οι υγειονομικές συνθήκες θα καταστήσουν τη εκλογική διαδικασία ασφαλή, με τη δια ζώσης παρουσία των συναδέλφων και όχι με ηλεκτρονικό τρόπο, σε εργάσιμη ημέρα χωρίς άδεια και με παράταση, μέχρι τότε, της θητείας των νυν αιρετών.

Προχωράμε σε συντεταγμένη απόσυρση όλων των ψηφοδελτίων από τις εκλογές για ανάδειξη αιρετών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ηλείας και καταθέτουμε τις Αιτήσεις Απόσυρσης Υποψηφιοτήτων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηλείας, την

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14.00’.

Σ’ αυτές τις ιστορικές για τον κλάδο στιγμές, απέναντι στην  επίθεση της κυβέρνησης  στο εκπαιδευτικό και συνδικαλιστικό κίνημα, απαντάμε ΕΝΩΤΙΚΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ προασπίζοντας τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις συλλογικές διαδικασίες.

Δεν θα συναινέσουμε στον ευτελισμό του θεσμού του αιρετού και τη λειτουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων χωρίς καμία παρέμβαση του κινήματος και έκφραση των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

 

 

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Αντωνία Μπρη

Αθανάσιος Κατσίμπελης

Περισσότερα Νέα