Συναντήσεις με Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας για τον Μαραθώνιο Ολυμπίας

29 Ιανουαρίου - 10:24 Τοπικά

Τα μεγάλα γεγονότα απαιτούν δυνατές συνεργασίες ώστε να επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι και ο Σύλλογος «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» άνοιξε τις πόρτες του και συνάπτει συνεργασία με το PYRGOS ATHLETIC EVENTS για την συνδιοργάνωση των δράσεων που θα ανακοινωθούν αύντομα. Ακολούθησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθητισμού κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο όπου συζητήθηκε η στήριξη-συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στις φετινές δράσεις.

Ο κ. Αντωνόπουλος χαιρέτισε θετικά την πρωτοβουλία και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων αυτών.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Την Πέμπτη 25-1-24, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε καλό κλίμα με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Σωτήρη Παπαηλίου και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου «Μαραθώνιος Ολυμπίας» τον Πρόεδρο Χάρη Σπηλιόπουλο, την Γ. Γραμματέα Μάγδα Χριστοδουλοπούλου και τον ταμία Δημήτριο Κωσταριά. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του PYRGOS ATHLETIC EVENTS κ. Κώστας Σκαρτσιάρης.

Σκοπός της συνάντησης η στήριξη των εκδηλώσεων του Μαραθώνιου Ολυμπίας και της συνδιοργάνωσης με το Δήμο. Ο Πρόεδρος του Μαραθώνιου ανέπτυξε το πλαίσιο των αθλητικών δράσεων που θα γίνουν 30 και 31 Μαρτίου σε Αμαλιάδα, Πύργο και Ολυμπία. Τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η διοργάνωση και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέσα από συνέργειες, ώστε να μη λείψουν από την περιοχή μας τέτοιες αθλητικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η συνάντηση ολοκληρωθηκε με την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμαρχου στις αθλητικές δράσεις του σωματείου, προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία.

Περισσότερα Νέα