Συνάντηση Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ηλείας με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό

24 Ιουλίου - 17:07 Τοπικά

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης  κκο Γερμανό πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΟΕΠΕ Ηλείας κος Τσιλιμίγκρας Παν/της στην Μητρόπολη Ηλείας στον Πύργο την Πέμπτη 30-3-2017 προκειμένου συζητηθούν θέματα που αφορούν τους πολίτες του Νομού μας.
Ο Κος Τσιλιμίγκρας ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για τα προβλήματα στέγασης και σίτισης  απόρων συμπολιτών μας καθώς επίσης για χώρο διαμονής τους προκειμένου εκλείψει το φαινόμενο της επαιτείας των ανηλίκων στην πλατεία και τους δρόμους του Πύργου και μάλιστα σε τουριστική περίοδο που είναι τόσο σημαντική για τους πολίτες του Νομού μας.
Συζητήσαν επίσης για την αναβάθμιση των ιδρυμάτων και ιδιαίτερα της μαθητικής Εστίας Φιλοθέης.
Συμφωνήσαν η σίτιση να γίνεται παρουσία των άμεσα ενδιαφερομένων δικαιούχων προκειμένου αποφύγουμε να δίνεται σε άλλους οι οποίοι σκοπό έχουν την εκμετάλευση των απόρων ανηλίκων και όχι μόνο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καταπληκτικό κλίμα φιλοξενίας και αλληλοκατανόησης σχετικά με την αναφορά των προβλημάτων.
Ο κος Τσιλιμίγκρας ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την προσφορά του αλλά και για την προσφορά της εκκλησίας στα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει ο Ελληνικός λαός στο βάθος της ιστορίας αλλά και για τα δύσκολα χρόνια πού περνάμε. Δήλωσε επίσης την συμπαράσταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απέναντι στην εκκλησία αφού είναι παράκληση του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κου Π. Καμμένου.

Περισσότερα Νέα