Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με την Εθνική Ομάδα Γυναικών Softball

24 Ιουλίου - 19:27 Τοπικά

   Με την Εθνική Ομάδα Γυναικών Σόφτμπολ, που βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία για την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, καλωσορίζοντας τα μέλη της, ευχόμενος κάθε επιτυχία και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

   Η Εθνική Ομάδα Softball, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σόφτμπολ Κωστή Λιαρομάτη, επέλεξε την Αρχαία Ολυμπία και τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας της, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τις αθλήτριες αλλά και τα μέλη της προπονητικής ομάδας να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την περιοχή και την εδώ φιλοξενία τους, μέρος της οποίας, έχει αναλάβει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Γιαννόπουλος συναντήθηκε με την ομάδα και τους προπονητές στο περιθώριο της πρωινής τους προπόνησης, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα, η ενέργεια και η δυναμική που εκπέμπει ο ιερός τόπος της Ολυμπίας να τους φέρει και γούρι. Παράλληλα, τους ευχήθηκε να βρουν χρόνο – εκτός των προπονήσεών τους – να γνωρίσουν την περιοχή και τις ομορφιές της, αλλά και να έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και πάλι την Ηλεία και την Ολυμπία σύντομα.

   Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λιαρομάτης, – ο οποίος μάλιστα κατάγεται από την περιοχή και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς εδώ – αφού ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον κ. Γιαννόπουλο για την φιλοξενία της ΠΔΕ, τον ενημέρωσε για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, για τις ταλαντούχες και ικανές αθλήτριες με τις οποίες έχει ενισχυθεί φέτος, γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες για την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων, όχι μόνο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και σε επόμενες διοργανώσεις.

Περισσότερα Νέα