Συνάντηση Δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον Σύλλογο εστίασης “Διόνυσος” Πύργου

23 Νοεμβρίου - 14:55 Τοπικά

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ήδη όλο το προηγούμενο διάστημα, με ποικίλους τρόπους, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος είχε συνάντηση με τον Σύλλογο Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων “Διόνυσος” Πύργου.

Στα κύρια αντικείμενα της συζήτησης που έγινε ήταν κάποια τεχνικά και διαδικαστικά ζητήματα που έθεσαν τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου, ενώ μάλιστα για το λόγο αυτό σε μεγάλο διάστημα της συνάντησης αυτής μετείχαν και υπηρεσιακά στελέχη αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δήμος παραμένει στην ήδη γνωστή και δηλωμένη πρόθεση του να λαμβάνονται σχετικές αποφάσεις στην κατεύθυνση στήριξης αιτημάτων που θέτουν οι επαγγελματίες της εστίασης και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

«Ο Δήμος διαρκώς εξετάζει τα περιθώρια που υπάρχουν, ώστε μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και μέσα σε όσα επιτρέπει το υπάρχον νομικό – κανονιστικό πλαίσιο, να παίρνει αποφάσεις διευκόλυνσης και στήριξης του κλάδου. Κι ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή των τελευταίων ετών. Κάτι που έχουμε αποδείξει έμπρακτα και σημαντικά, με διάφορους τρόπους», επεσήμανε.

Περισσότερα Νέα