Συνάντηση Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον Aρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

24 Ιουλίου - 19:18 Τοπικά

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Αρχηγού, παρουσία του διευθυντή του πολιτικού γραφείου Δημάρχου και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ, Γιώργου Καραστέργιου. Στο πλαίσιο των διαρκών επαφών που κ. Αντωνακόπουλου με βασικό θέμα επίλυσης την ασφάλεια των δημοτών, τέθηκαν καίρια ζητήματα όπως αυτό της παραβατικότητας που παρουσιάζεται στην περιοχή από συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού. Ο δήμαρχος τόνισε, πως αν και πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά, πρέπει όμως να έχουν άμεση και συνολική αντιμετώπιση, ώστε να ενδυναμωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ο κ. Αντωνακόπουλος υπογράμμισε στον κ. Σκούμα την άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Ελληνική Αστυνομία και επίσης εξήρε τις πολλές επιτυχίες που σημειώνει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το Α.Τ. Πύργου καθώς και όλων των υπηρετούντων στις Υπηρεσίες. Στο σημείο αυτό, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ενδυνάμωση των Υπηρεσιών με επιπλέον απαραίτητο προσωπικό, καθώς η υποστελέχωση των τμημάτων δυσκολεύει το απαιτητικό έργο των αστυνομικών, ειδικά στα μικρά κλιμάκια. Ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να ενισχυθεί το Α.Τ. Πύργου με τις νέες μεταθέσεις όπως και στη κατανομή θέσεων των Αστυνομικών Σχολών  να αυξηθούν οι θέσεις για την Ηλεία.

Περισσότερα Νέα