Συνάντηση Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας ΝΔ Βασίλη Κοντογιαννόπουλο

24 Ιουλίου - 19:14 Τοπικά

Τον Δήμαρχο Πύργου  Παναγιώτη Αντωνακόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΝΔ Βασίλης Κοντογιαννόπουλος. Η εθιμοτυπική συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, καθώς οι δύο πολιτικοί άντρες συνδέονται με χρόνια φιλία από τα έδρανα της Βουλής, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τόσο την κοινωνία του Πύργου όσο και της Ηλείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικής Πρόνοιας Γιάννης Παπαδημητρίου,  ο γ.γ. του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς και η στενή συνεργάτιδα του υποψήφιου βουλευτή Γεωργία Αναγνωστοπούλου, με τον κ. Αντωνακόπουλο να δηλώνει μετά τη συνάντηση: «Ο κ. Κοντογιαννόπουλος,   με την αναμφισβήτητη εμπειρία του στην πολιτική, στην κυβερνησιμότητα του τόπου και με τις δυνατότητες που έχει οι οποίες υπερβαίνουν στενά κομματικά όρια, είναι ένας πολιτικός με οριζόντια αναφορά σε όλο το δημοκρατικό τόξο.  Η στάση του ήταν πάντα στο δρόμο του εθνικού χρέους και της κοινωνικής ευθύνης και της στήριξης του τόπου της Ηλείας. Αυτό τον καιρό καθίσταται πιο επίκαιρη η παρουσία του στον τόπο και νομίζω ότι είναι σε μια χρονική συγκυρία που τον έχει ανάγκη να προσφέρει». Ο κ. Αντωνακόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλό αγώνα στον κ. Κοντογιαννόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «η επιτυχία για τον κ. Κοντογιαννόπουλο είναι να καλύψει με την παρουσία του κενά ενέργειας και χρόνου και όχι μόνο οι εκλογικοί στόχοι».

Ο κ. Κοντογιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου για τη θερμή υποδοχή του, τονίζοντας την παλιά φιλία που τους συνδέει. «Ο κ. Δήμαρχος μου έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια εκτεταμένη συζήτηση για τα προβλήματα του Πύργου αλλά και γενικότερα της Ηλείας. Θέλω να τονίσω ότι, θα είμαι στη διάθεσή του, όπως και όλων των δημάρχων και Ηλείων για την ανάπτυξη του τόπου μας».

Τέλος, ο κ. Αντωνακόπουλος πρόσφερε στον υποψήφιο βουλευτή το αναμνηστικό του Δήμου Πύργου καθώς και τις δύο εκδόσεις του Δήμου, για την συμβολή της Ηλείας στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και την ιστορία της Αρχαίας Φειάς.

Περισσότερα Νέα