Συνάντηση ΔΣ Αστυνομικών Ηλείας με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ηλείας

24 Ιουλίου - 19:37 Τοπικά

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας συναντήθηκε την 12.04.2022 με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Ταξίαρχο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ Μιχαήλ. Αφού τον καλωσόρισαν στην Διεύθυνση του εκφράσαν τις ολόθερμες ευχές της Ένωσης και εν γένει του Αστυνομικού προσωπικού, για υγεία και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εν συνεχεία παρουσίασαν στον ανωτέρω Αστυνομικό Διευθυντή τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσής, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ,με στόχο μια πιο ποιοτική Αστυνόμευση στην περιοχή μας, ενώ συζήτησαν  διεξοδικά μαζί του διάφορα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Διευθύνσεως και τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο κύριος Διευθυντής αφού άκουσε με προσοχή δεσμεύτηκε για μια αγαστή συνεργασία με το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού, προκειμένου να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού, χωρίς να διασαλεύονται τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα τους.

Μετά το πέρας της συζήτησης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, προσέφερε στον κ. Διευθυντή την εικόνα του Αγίου Χαράλαμπου, πολιούχου της πόλεως, με την ευχή να τον συνοδεύει πάντα η χάρη και η ευλογία του Αγίου Χαράλαμπου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, προς όφελος όλων των πολιτών του νομού μας.

Περισσότερα Νέα