Συνάντηση εργασίας της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Δ. Αυγερινοπούλου, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Ν. Φαρμάκη

24 Ιουλίου - 19:18 Τοπικά

Συνάντηση εργασίας είχε η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, με την ευκαιρία της συνεδρίασης του οργάνου στον Πύργο. Μεταξύ των θεμάτων που κυριάρχησαν στην συνάντηση ήταν και αυτό της επαναλειτουργίας του Αεροδρομίου Επιταλίου, με την κ. Αυγερινοπούλου να συγχαίρει τόσο τον κ. Φαρμάκη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο για την συστράτευσή τους στην προσπάθεια η σημαντική αυτή αναπτυξιακή υποδομή για την Ηλεία να βρει τον δρόμο της αξιοποίησής της.
Ένα θέμα για το οποίο η Ηλεία βουλευτής έχει, άλλωστε, συστηματικά αναπτύξει τις προοπτικές του σε συναντήσεις της τόσο με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον Υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο όσο και με τον  Διοικητή της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, Χρήστο Τσίτουρα.

Όπως τόνισε η κ. Αυγερινοπούλου, η υπογραφή του φακέλου αδειοδότησης για την επαναλειτουργία του αεροδρομίου του Επιταλίου  από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών αποτελεί ουσιαστικά το καθοριστικό βήμα τόσο για την πραγματοποίηση  πτήσεων από την Αερολέσχη Πύργου όσο και την ανάπτυξη δικτύου αερομεταφορών που θα εξυπηρετούν τουριστικούς και εμπορικούς σκοπούς.

Η κα Αυγερινοπούλου υπογράμμισε ότι η θετική αυτή εξέλιξη αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της πολιτικής βούλησης της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να δώσει στην Ηλεία όλες εκείνες τις ευκαιρίες που στερήθηκε στο παρελθόν, διαμορφώνοντας ένα νέο ελπιδοφόρο πλαίσιο ανάπτυξης και προοπτικής.

Περισσότερα Νέα