Συνάντηση Γ. Λιατσή με νέο Διοικητή Π.Υ Πύργου για φλέγοντα ζητήματα

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

Συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, Πύραρχο κ. Κώστα Κυριακόπουλο πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27-05-2015 στις 12.00 το μεσημέρι, παρουσία του Αντιδημάρχου Πύργου κ. Ανδρέα Σκαρτσιάρη και της Προϊστ. Τμημ. Πολ. Προστασίας του Δήμου κας Διονυσοπούλου.

Πραγματοποιήθηκε μακρά συζήτηση που είχε σχέση με τις δυνατότητες του Δήμου για βοήθεια στο έργο της Π/Υ ενώ από τη μεριά του Διοικητή υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στο μέλλον.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να γίνει ένας σοβαρός έλεγχος όλων των δυνατοτήτων που έχει η πόλη και συμβουλευτικά ζήτησε ο κος Δήμαρχος από τον κ. Διοικητή να βοηθήσει στο σχεδιασμό αντιμετώπισης και άλλων φυσικών φαινομένων που δυστυχώς στην Πόλη μας σε τακτά χρονικά διαστήματα η ιστορία έχει δείξει ότι συμβαίνουν.

Ακλούθησαν οι εξής δηλώσεις:

Δήμαρχος Πύργου:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύραρχο κ. Κώστα Κυριακόπουλο. Διέκρινα ότι ο κος Κυριακόπουλος είναι ένας φέρελπις αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, και αισθάνθηκα ότι η συνεργασία μας θα είναι πάρα πολύ καλή και με τρόπο που θα εξυπηρετεί την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών».

Διοικητής Π/Υ Πύργου

Πύραρχος Κώστας Κυριακόπουλος:

«Η σημερινή συνάντηση είχε κατά κύριο λόγο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν ωστόσο και ουσιαστικά θέματα, και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία Δήμου Πύργου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στο μέλλον».-

Περισσότερα Νέα