Συνάντηση της Αυγερινοπούλου με εκπρόσωπους του σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηλείας

24 Ιουλίου - 16:28 Τοπικά

Συνάντηση πραγματοποίησε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στο πολιτικό της γραφείο στην Αμαλιάδα, με το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηλείας όπως αυτό εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, κ. Αχιλλεόπουλο Νικόλαο, και τον αντιπρόεδρο κ. Γράψα Ιωάννη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα του κλάδου για τα οποία η Κυβέρνηση δείχνει ιδιαίτερη επιμέλεια, καθώς οι εργαζόμενοι στο τομέα φαίνεται πως θα βρεθούν στη πρώτη γραμμή χρηματοδότησης, μέσα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο στοχεύει στην στήριξη της εθνικής οικονομίας και ιδίως των κλάδων που επλήγησαν από την COVID-19.

Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνει το Σωματείο και στους συμπολίτες μας, οι οποίοι χρήζουν πρόσθετης κοινωνικής μέριμνας. Όπως ενημέρωσαν την κα Αυγερινοπούλου ξεκινούν άμεσα το πρόγραμμα «ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» προσφέροντας οριζόντια και μη προνόμια σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Βουλευτής δήλωσε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, παράλληλες με τα κρατικά προγράμματα, είναι σημαντικές για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με πρωτοβουλία της κα Βουλευτού μεταξύ των εκπροσώπων του σωματείου και του Ιδιαίτερου Γραφείου της κας Δόμνας Μιχαηλίδου, αρμόδιας Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων .

Περισσότερα Νέα