Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας Περιφ. Δυτ. Ελλάδας με τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό  Διευθυντή Δυτ. Ελλάδος

22 Μαρτίου - 09:48 Τοπικά

         Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024  το Δ.Σ. της Ένωσή μας πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ Ανδρέα.

       Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικός Διευθυντής ΠΛΕΣΣΙΑΣ Ανδρέας συνεχάρη τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την προαγωγή του και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Ακολούθως τέθηκαν υπ΄ όψιν του κ. Γενικού θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που αφορούν το προσωπικό μας,  με κυριότερα την υποστελέχωση –  αφαίμαξη των υφιστάμενων υπηρεσιών μας λόγω του μεγάλου αριθμού αποσπάσεων που έχουν διαταχθεί σε υπηρεσίες εκτός ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Ε.,  καθώς και αυτό της μη τήρησης της προσφάτως εκδοθείσας εγκυκλίου του κ. Υφυπουργού Υγείας, η οποία καθορίζει τους όρους εμπλοκής του αστυνομικού προσωπικού στην διακομιδή ασθενών κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για ψυχιατρική εξέταση.   

        Από την πλευρά του ο κ. Γενικός αφού ευχαρίστησε την Ένωσή μας για την επίσκεψή και για τις ευχές, υπενθύμισε ότι ο ίδιο στο παρελθόν είχε διατελέσει ενεργό μέλος της Ένωσής μας και είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας αυτής. Δήλωσε ενήμερος για τα θέματα που του τέθηκαν και ότι έχει κάνει ήδη τις δέουσες παρεμβάσεις προς επίλυση των προβλημάτων που του τέθηκαν. Τόνισε δε ότι προσδοκά στην συνεργασία και είναι δεκτικός σε προτάσεις που έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των αστυνομικών και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών.

Περισσότερα Νέα