Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση με τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, Σπύρο Πολίτη

12 Ιανουαρίου - 20:59 Τοπικά

Η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία με στόχο την βελτίωση της δημόσιας υγείας των πολιτών της Ηλείας, ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν το προηγούμενο διάστημα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης με τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, Σπύρο Πολίτη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα ζητήματα που αφορούν τις νοσηλευτικές μονάδες του νομού, με τον  Διοικητή να ενημερώνει ακόμα, τον κ. Κοροβέση για  τα τρέχοντα θέματα της λειτουργίας του Γ.Ν Ηλείας, κυρίως όσον αφορά τα ζητήματα στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα, ο κ. Πολίτης ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας καλή και δημιουργική θητεία ενώ ο Νίκος Κοροβέσης συνεχάρη τον Διοικητή για τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα, προσθέτοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα σταθεί αρωγός σε όλες τις ενέργειες που θα γίνουν για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Περισσότερα Νέα