Συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο: Άνω των 700 χιλιάδων ευρώ η επιπλέον ετήσια ενίσχυση του Δήμου Ζαχάρως.

22 Ιανουαρίου - 11:10 Τοπικά

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως εξέφρασε την ικανοποίηση του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό για την νέα ρύθμιση κατανομής των Αυτοτελών Πόρων, μέσω της οποίας ο Δήμος Ζαχάρως θα λαμβάνει επιπλέον ετήσια οικονομική ενίσχυση που θα ξεπερνά τις 700 χιλιάδες ευρώ.

Με τη εξέλιξη αυτή, δίνεται η δυνατότητα μετά από αρκετό διάστημα, ο Δήμος Ζαχάρως να προγραμματίσει περαιτέρω δράσεις και παρεμβάσεις σε ένα πολυεπίπεδο πλαίσιο λειτουργίας. 

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα προσωπικού και οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου, οι δυνατότητες χρηματοδότησης νέων δράσεων στη νέα προγραμματική περίοδο και η ενίσχυση υφιστάμενων δράσεων, όπως εκείνες που αφορούν τα Ζώα Συντροφιάς. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός εξέφρασε την σταθερή στήριξη και αρωγή του στα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας, ευχόμενος μια παραγωγική και αποτελεσματική θητεία.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κ. Μητρόπουλος, μετά την συνάντηση, ανέφερε: 

«Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, για την υποστήριξη και τις δυνατότητες που μας δίνει με την αύξηση της ετήσιας οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου μας κατά 700 χιλιάδες ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή ενισχύει την προγραμματική μας πολιτική και, σταδιακά, θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες, ώστε να κινηθούμε άμεσα και πιο αποτελεσματικά σε έργα, δράσεις και παρεμβάσεις. 

Επίσης, δώσαμε το στίγμα μας για τη συμμετοχή του Δήμου Ζαχάρως σε όλα εκείνα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που σχεδιάζει το Υπουργείο αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των προγραμμάτων που ήδη υλοποιούνται. 

Μια άλλη σημαντική παράμετρος, την οποία θέσαμε στον Υπουργό, είναι η ενίσχυση του Δήμου μας, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υπηρεσίες. 

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Δήμος Ζαχάρως, με πρόγραμμα, στοχευμένες ενέργειες και μέσα σε κλίμα συννενόησης και συνεργασίας, θα πετύχει τη μετάβαση σε μια πιο σύγχρονη λειτουργία, έχοντας στο επίκεντρο τον πολίτη και τον άνθρωπο.»

Περισσότερα Νέα