Συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης για τα παιδιά!

24 Ιουλίου - 19:19 Τοπικά

Μέχρι και τρεις ώρες διασκέδασης και χαράς για τα παιδιά, δίνοντας ξεχωριστό κέφι και χαρακτήρα στα παιδικά πάρτι προσφέρει η μαγική διασκεδαστική ομάδα Konstantin.

Με έδρα τη Βαρβάσαινα δραστηριοποιείται σε όλη την Ηλεία αλλά και εκτός νομού, αφού τα δεκάδες χαρούμενα παιδιά μεταφέρουν την φήμη της ομάδας από στόμα σε στόμα σε όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις.

Τα μαγικά σόου από τον Μάγο Konstantin καθηλώνουν τα παιδιά, οι ανιματέρ κλόουν – ήρωες παιδικών παραμυθιών, το face painting, οι κατασκευές με τα μπαλόνια και τα διασκεδαστικά παιχνίδια τα κάνουν να περάσουν αξέχαστες στιγμές. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις παροχές της ομάδας. Κοντά σε αυτά τα ποπ κορν, το μαλλί της γριάς, οι πινάτες, το σιντριβάνι σοκολάτας, ο φουσκωτός παιδότοπος κλπ, που  μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση για παιδικό πάρτυ, γεννέθλια, βαφτίσεις, εκδηλώσεις συλλόγων κλπ.

https://odigos.gr/magiki-diaskedastiki-omada-konstantin-0#.Y1EHVf1By1t

Το παγωμένο βασίλειο της Έλσας και της Άννας υποδέχεται έναν ξεχωριστό Άγιο Βασίλη.

 

Δύο Χριστουγεννιάτικα θεατρικά που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους και πολλές εκπλήξεις από την Μαγική-Διασκεδαστική Ομάδα konstantin”.

Χορός, μουσική, παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, faceandhandspainting και σύνθετες μπαλονοκατασκευές αρεσκείας του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Παιδική φαντασία, παραμύθια και θεατρικά δρώμενα στον τόπο σας.

Η Ομάδα μας φροντίζει να υπάρχει χαρά και ευτυχία αυτές τις πολυπόθητες ημέρες και υπόσχεται εκδηλώσεις που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους ενόψει των εορτών.

Gueststar για τα Χριστούγεννα 2022 – Πρωτοχρονιά 2023 ο GrandpaSantaClaus με την ολόλευκη στολή του για πρώτη χρονιά στην Ελλάδα, ο οποίος μας εξηγεί και μας διηγείται πραγματικές ιστορίες.

Περισσότερα Νέα