Συνεχίζεται η φύτευση δέντρων στο κέντρο του Πύργου

24 Ιουλίου - 17:18 Τοπικά

Συνεχίζεται η δενδροφύτευση στην κεντρική πλατεία Πύργου κατόπιν εντολών του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Λουμιώτη Νικόλαο, ο οποίος το πρωί με τα συνεργεία του Δήμου ολοκλήρωσε την διαδικασία η οποία θα συνεχιστεί και μπροστά από τα καταστήματα στα σημεία όπου έχουν αφαιρεθεί παρανόμως τα δέντρα.

Ο Δήμαρχος κ. Γαβρίλης Λιατσής δήλωσε: «η πρόθεσή μου είναι άμεσα το κατεστραμμένο θερμοκήπιο ενός στρέμματος που υπήρχε στην Συντριάδα να επαναλειτουργήσει, με την πρόσληψη γεωπόνου και εργατών, και με σκοπό να γεμίσουν τα παρτέρια των πλατειών μας με λουλούδια κάθε εποχής που θα βελτιώσουν την αισθητική της πόλης μας και που η συντήρησή τους θα επιδιωχθεί να υιοθετηθεί από διάφορες επιχειρήσεις. Προς την κατεύθυνση αυτή έχω μιλήσει με πολλούς επιχειρηματίες των οποίων πρόθεση είναι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Λουμιώτης Νικόλαος δήλωσε: «Μετά τη δενδροφύτευση (με 100 ευκάλυπτους) στον πρώην ΧΑΔΑ Αγγινάρας που έγινε προσφάτως παρουσία του Δασαρχείου Πύργου, προχωρήσαμε σήμερα 28-4-15 κατόπιν σχετικής εντολής του Δημάρχου στον εμπλουτισμό με πλατάνια στα σημεία όπου έλειπαν επί της κεντρικής πλατείας Πύργου, προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα σημεία.»

Περισσότερα Νέα