Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Οι αναγνωρισμένες μουσικές σχολές που λειτουργούν στο Ωδείο.

24 Ιουλίου - 17:01 Τοπικά

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου ανοίγει τις πύλες του καλωσορίζοντας για τη νέα σχολική χρονιά σπουδαστές όλων των ηλικιών και επιπέδων σπουδών. Το Ελληνικό Ωδείο στην 85χρονη ιστορία του προσφέρει μουσικές σπουδές ποιότητας στις Αναγνωρισμένες από το Κράτος σχολές καθώς και στις Προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας του σχολές.

Λειτουργούν οι αναγνωρισμένες από το Κράτος Μουσικές Σχολές: Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Βιόλας, Βιολοντσέλου, Φλάουτου, Κλαρινέτου, Μονωδίας (Κλασικό τραγούδι), Ωδικής, Ενοργάνωσης, Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης. Στις Αναγνωρισμένες Σχολές ανήκει και η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής που λειτουργεί στο Ωδείο μας από το 2014. Επίσης λειτουργεί τμήμα για σπουδαστές που επιθυμούν να εισαχθούν στα Μουσικά Τμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ παρέχοντάς τους την ευκαιρία να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου λειτουργούν μουσικές Σχολές στα μονοπάτια της Σύγχρονης και Λαϊκής Μουσικής: Αρμόνιο, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Ντραμς, Φλογέρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ελαφρό Τραγούδι, Φλογέρα, Ορθοφωνία. Το Ωδείο έχει δημιουργήσει και τμήμα παραδοσιακής μουσικής, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό  μια μεγάλη γκάμα Μουσικών Σπουδών.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες γονέων και μαθητών όλων των ηλικιών, εγγυάται το μουσικό μέλλον των παιδιών αλλά και όσων θέλουν να μάθουν μουσική.

Πληροφορίες – Εγγραφές

κάθε μέρα, Πρωί 10:30 – 13:30, Απόγευμα  18:00 – 21:00 και Σάββατο 10:30 – 13:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, ΤΚ 27131, Πύργος. Ελληνικό Ωδείο Πύργου  85 Χρόνια Πολιτιστικής Προσφοράς.

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos

Περισσότερα Νέα