Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηλείας Νέας Δημοκρατίας: Παρούσα στις εξελίξεις

24 Ιουλίου - 16:24 Τοπικά

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν όλα τα μεγάλα ζητήματα του νομού, αποτέλεσαν αντικείμενο της συνεδρίασης των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.ΔΕ) Ηλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία της στον Πύργο υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Γαβρά.

Παρόντες στην συνεδρίαση και οι βουλευτές Ηλείας της Ν.Δ. κα Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, καθώς επίσης συμμετείχαν ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Δυτικής Ελλάδας της Ν.Δ. κ. Νίκος Γιαννούρης, η Τομεάρχης Ηλείας κα Πηνελόπη Μωϋσιάδου, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Νίκος Κοροβέσης και η πολιτευτής κα Μαριάννα Σταθοπούλου.

Η κα Αυγερινοπούλου στην τοποθέτησή της αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο νομό το τελευταίο διάστημα, όπως η παραμονή και ομαλή λειτουργία των πανεπιστημιακών σχολών, το θέμα της λειτουργίας των Νοσοκομείων του νομού, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της διάβρωσης των ακτών αναλύοντας εκτενώς όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν και τα μέτρα προστασίας τα οποία πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Νικολακόπουλος επικεντρώθηκε στο θέμα κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πατρών- Πύργου, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για τις επικείμενες θετικές εξελίξεις. Παράλληλα έκανε αναφορά στα ζητήματα που αφορούν τις πανεπιστημιακές σχολές στην Ηλεία αλλά και στην λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων στο νομό, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα ομαλής λειτουργίας για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Χρήστος Γαβράς αναφέρθηκε επίσης από την πλευρά του σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, επισημαίνοντας ότι η Δ.Ε.Ε.Π. αποτελεί ζωντανό κύτταρο στην κοινωνία και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις έτοιμη να παρέμβει όπου απαιτείται για την εξεύρευση λύσεων. Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει η Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και για τις εύστοχες παρατηρήσεις τους.

Περισσότερα Νέα