Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Τραγανό για « Φρουτάκια »

24 Ιουλίου - 17:25 Τοπικά

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και σε άλλους χώρους, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Συνελήφθησαν, προχθές (27-12-2014) αργά το απόγευμα, στο Τραγανό Ηλείας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις άνδρες, δύο ημεδαποί και ένας υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 42, 25 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της διεξαγωγής και της συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση σε κατάστημα-καφετέρια, στο Τραγανό, συνελήφθησαν ο 25χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 29χρονος αλλοδαπός που συμμετείχε ως παίκτης, σε τυχερό παίγνιο, ενώ κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές με κερματοδέκτες και το χρηματικό ποσό των (6) ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση σε κατάστημα-καφενείο του 42χρονου στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκαν μέσα στο κατάστημα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές με κερματοδέκτες και το χρηματικό ποσό των (32) ευρώ.

Σημειώνεται ότι σε όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν, είχε εγκατασταθεί λογισμικό για το παράνομο τυχερό ηλεκτρονικό παίγνιο «φρουτάκια».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Περισσότερα Νέα