Συνεργασία ΚΕΘΕΑ με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

24 Ιουλίου - 19:16 Τοπικά

Στο πλαίσιο δικτύωσης και δημιουργίας συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση του Νομού μας, οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ κ.κ. Ευφροσύνη Αγγελοπούλου, Ψυχολόγος και Λαμπρινή Παντή, Νομικός, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και την Αντιδήμαρχο & πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αρχαίας Ολυμπίας κα Ρόη Αντωνοπούλου. Πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική ενημέρωση  για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης και την παροχή υπηρεσιών από το ΚΕΘΕΑ στον Νομό Ηλείας.

Με αφορμή την αναμενόμενη επίσκεψη, το διήμερο 1 & 2 Δεκεμβρίου, των μελών του προγράμματος εσωτερικής παραμονής του δικτύου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα την Καλαμάτα στην Αρχαία Ολυμπία στις αρχές του επόμενου μήνα, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας θα φιλοξενήσει 18 μέλη τα οποία βρίσκονται σε θεραπεία απεξάρτησης από ψυχοδραστικές ουσίες. Στο πλαίσιο των δράσεων τα μέλη θα επισκεφθούν τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ- ΟΞΥΓΟΝΟ με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας θα συνεχιστεί με την πραγματοποίηση κοινών δράσεων όπως εκδηλώσεις-ομιλίες, ενημερώσεων σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, καθώς και δράσεων πρόληψης στα σχολεία του Δήμου.

Περισσότερα Νέα