ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψήφιοι από τη Δυτ. Ελλάδα για τη νέα κεντρική επιτροπή – Ολα τα ονόματα

24 Ιουλίου - 19:36 Τοπικά

Με την λήξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ οριστικοποιήθηκε και ο χρόνος των εκλογών των νέων οργάνων του κόμματος. Οπως έχει αποφασιστεί στις 15 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές για τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την εκλογή προέδρου του κόμματος.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούνι να αποφασίσουν τη νέα κεντρική επιτροπή και αναμένεται να στηθούν περισσότερες από 500 κάλπες σε όλη τη χώρα.

Δυναμική θα είναι η παρουσία υποψηφίων από την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα θα είναι 56 οι υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή από τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Με αλφαβητική σειρά οι εξής: Φωτεινή Αλεξοπούλου, Πηνελόπη Αλιβιζάτου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μαρία Αντύπα-Μελισσαροπούλου, Ελένη Αντωνοπούλου, Κωνσταντίνος Βουκελάτος, Τάκης Γεωργακόπουλος, Ιωάννης Γράψας, Βασιλική Δεσποτοπούλου, Ηρώ Ζαβογιάννη, Μίλτος Ζαμπάρας, Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου – Καρατζόγλου, Γρηγόρης Ηλίας, Μάκης Θεοφιλάτος, Νίκος Κανελλάκης, Μαργαρίτα Καραγιώργου, Διονύσης Κάτζος, Πολύβιος Κατσάνης, Παναγιώτης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Κόντης, Ευαγγελία Κραβαρίτη, Γιώργος Κυριακόπουλος, Νόρα Λάγαρη-Σιαμαντά, Ανδιάννα Λάκκα, Σπύρος Λαμπρινός, Βασιλική Λυμπέρη-Καλημέρη, Αντώνης Μακρής, Τέση Μακρυγιάννη, Αγγελής Μαντάς. Χρήστος Μαριφόγλου, Γρηγόρης Μαρκέτος, Ιερόθεος Μουρίκης. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Εύη Μωραΐτη, Θάνος Μωραΐτης, Γιώργος Νικολάου, Δήμος Ντάγκας, Θόδωρος Ντόας, Γιώργος Ξενάκης, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Γιώτα Παναγοπούλου, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Επαμεινώνδας Παπαδέας, Γεωργία Παπανίκα, Εύη Ρεμπούτσικα, Ανδρέας Ριζούλης, Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, Σοφία Σίδερη, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Αποστόλης Σταθόπουλος, Χρήστος Σταυρόπουλος, Ελένη Συμεωνίδου, Ιωάννης Τασσόπουλος, Κωνσταντίνος Ταφλανίδης, Διονύσης Τραυλός, Θάνος Χαϊκάλης.

https://tempo24.news/

Περισσότερα Νέα