Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου, με Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Τμ. Πολιτικής Προστασίας

24 Ιουλίου - 19:36 Τοπικά

   Η αποτίμηση των μέχρι τώρα καθαρισμών και παρεμβάσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο και ο εκ νέου προγραμματισμός, για το αμέσως επόμενο διάστημα, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, με τη συμμετοχή στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ηλείας.

   Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του κ.Αντιπεριφερειάρχη, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της Π.Ε Ηλείας, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Τόσο η αναπλ. Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Αλεξάνδρα Φώτου, η Προϊσταμένη Συγκοινωνιακών Έργων Νάνσυ Παναγιωτοπούλου και ο Πολ. Μηχανικός Φώτης Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Προϊστάμενος του Τμ. Πολιτικής Προστασίας Κώστας Μπαλκάμος, ενημέρωσαν πλήρως και αναλυτικά τον κ.Γιαννόπουλο για τις μέχρι τώρα εργασίες καθαρισμού που έχουν εκτελεστεί στο επαρχιακό οδικό δίκτυο καθώς και αυτές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, έχουν καθαριστεί τα τμήματα «Πύργος – Οινόη», «Σαβάλια-Αμαλιάδα-Πανόπουλο» και το «Σιμόπουλο – Βάλμη». Παράλληλα, αυτές τις ημέρες είναι υπό εκτέλεση οι εργασίες καθαρισμού στα τμήματα «Αρτέμιδα – Μάκιστος» και «Λέπρεο-Φιγαλεία», καθώς επίσης στο «Άγιος Ιωάννης – Λαστέικα» και στο τμήμα «Άγιος Ανδρέας – Κορακοχώρι – Σκουροχώρι».

   Με το τέλος της ενημέρωσης ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός και προγραμματισμός των επόμενων καθαρισμών, με προτεραιοποίηση των αναγκών στις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας αλλά και των παρεμβάσεων που θα γίνουν και θα ενταχθούν στις δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα Νέα