Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας με θέμα «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας»

24 Ιουλίου - 19:15 Τοπικά

Σύσκεψη με θέμα «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η Αρχαία Ολυμπία με την πλούσια ιστορία και τον υψηλό συμβολισμό της, αποτελεί τον πρώτο σταθμό ενός οδοιπορικού που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προτάσεων, εμπειριών όλων των εμπλεκόμενων φορέων των ορεινών όγκων της χώρας και με κύριο σκοπό να αναδειχθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πραγματικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας.

Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν Δεκάλογο Προτάσεων που αφορούν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας για τη Σωτηρία των Δασών, βασισμένες στο τρίπτυχο εθελοντισμός – νομοθεσία – χρηματοδότηση.

Οι προτάσεις των συμμετεχόντων φορέων που σχετίζονται με τον Πολιτική Προστασία και τη διαχείριση των δασών θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο στο Μεγάλο FORUM που θα οργανωθεί από τον Σ.Π.Α.Υ. στην Αργυρούπολη παρουσία κορυφαίων θεσμικών φορέων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Περισσότερα Νέα