Σύσσωμος ο Πολιτικός Κόσμος αποχαιρετά τον Μανώλη Αγιομυργιαννάκη: Καλό Ταξίδι Μανώλη!

24 Ιουλίου - 16:36 Τοπικά

Συλλυπητήρια δήλωση του βουλευτή Ηλείας Νέας Δημοκρατίας Κ. Τζαβάρα

Ο βουλευτής Ηλείας και πρώην υπουργός Κώστας Τζαβάρας εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον άδικο χαμό του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, τονίζοντας ότι ο θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια για την Ηλείας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Εκπαίδευση. Επεσήμανε ότι ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης ήρθε από την Κρήτη στην Ηλεία, όπου δημιούργησε μια ζηλευτή οικογένεια, δέθηκε με τους Ηλείους, συμμετείχε στα κοινά με επιτυχία και αγωνίστηκε μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας με τις δυνάμεις του στην επίλυση των ζωτικών προβλημάτων του τόπου μας.

Σε κρίσιμες ώρες δεν δίστασε να πάρει δύσκολες αποφάσεις αψηφώντας το πολιτικό κόστος όπως χαρακτηριστικά συνέβη στην περίπτωση κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου.

Υπήρξε με τη ζωή του ένα ξεχωριστό παράδειγμα αξιοπρέπειας, εντιμότητας και αγωνιστικότητας.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Κίνημα Αλλαγής Ηλείας: Στο καλό Μανώλη

Ο σύντροφος και φίλος μας Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, έφυγε από κοντά μας. Χάθηκε νωρίς και άδικα, είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊου στην πατρίδα μας.

Αταλάντευτος αγωνιστής, κοινωνικά και πολιτικά, για τα προβλήματα των συμπολιτών μας στην Ηλεία. Μαχητικός και ανιδιοτελής, δίπλα στους πολίτες ως το τέλος, σαν εκπαιδευτικός, υποψήφιος βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος.

Υπηρέτησε την παράταξη με ανιδιοτέλεια, αρχές και πάθος, στα καλά αλλά και στα δύσκολα.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι Μανώλη.

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου για την απώλεια του Μαν. Αγιομυργιαννάκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, πληροφορούμενος την απώλεια του Περιφ. Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, δήλωσε:

   «Ο Νομός Ηλείας σήμερα πενθεί, γιατί ¨έφυγε¨ από κοντά μας ένας άξιος συμπολίτης μας. Ένας αγαπητός συνάδελφος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που αγάπησε και υπηρέτησε την Ηλεία, από κάθε θέση στην οποία βρέθηκε στο διάβα της ζωής του, με αξιοπρέπεια και θάρρος.

   Η προσφορά του στην παιδεία και στους νέους της Ηλείας, ως εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι αξιοσημείωτη. Η δε αγωνιστικότητά του, για την προώθηση των θεμάτων του τόπου, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, είναι αξιέπαινη και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους αυτοδιοικητικούς, όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

   Ο πόνος είναι διπλός, γιατί έφυγε ¨χτυπημένος¨ από το νέο κορωνοϊο και έγινε το πρώτο θύμα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αποτελεί ατομική και συλλογική ευθύνη όλων μας, να αγωνιστούμε ενάντια στον κορωνοϊο, με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

   Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού:  Καλό ταξίδι φίλε Μανώλη

Η απώλεια του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα στον αγώνα που δίνει ο τόπος μας για τις σημαντικές του διεκδικήσεις.

Ο Μανώλης υπήρξε ένα «φωτεινό» παράδειγμα για όλους μας… Μία δυνατή φωνή για την Ηλεία όχι μόνο στο Περιφερειακό Συμβούλιο που υπηρέτησε υποδειγματικά με θέσεις και απόψεις αλλά και σε οποιαδήποτε κίνηση αφορούσε στον Νομό μας, ειδικά για τον δρόμο Πύργου – Πατρών που το είχε θέσει σε μείζονα προτεραιότητα.

Παράλληλα θα τον θυμάται η Ηλεία και όλοι μας ως έναν εξαιρετικό εκπαιδευτικό, ευγενή συμπατριώτη μας και σωστό οικογενειάρχη.

Καλό ταξίδι φίλε Μανώλη.

 

Δήλωση Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου για την απώλεια του Μ. Αγιομυργιαννάκη

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, στο άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία περιφερειακού συμβούλου Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άξιος και ικανός, τιμήθηκε από τους Ηλείους που τον εξέλεξαν σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις Περιφερειακό Σύμβουλο και τίμησε την ψήφο τους με την αγωνιστικότητά του.

Μέσα από τη συμμετοχή του στα Περιφερειακά Συμβούλια γνωρίσαμε έναν ανήσυχο μαχητή. Η παρουσία του και η ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση φανέρωσε το πάθος και τη δυναμικότητά του, αλλά και μια ισχυρή προσωπικότητά με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο του.

Θα λείψει  πρώτα στην οικογένειά του, αλλά και σε όλους μας.

Εκφράζω στους οικείους του, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τη βαριά απώλεια.

Όλοι πενθούμε για τον άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, το θύμα μίας άδικης και ύπουλης πανδημίας. Έπεσε στη «μάχη», την οποία καλούμαστε να δώσουμε όλοι εμείς με υπευθυνότητα. Μία «μάχη» που θα την κερδίσουμε όλοι μαζί, με ψυχραιμία, και  πειθαρχημένη υιοθέτηση των κανόνων».

ΙΩΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, Υποψ. Βουλευτής ΝΔ – δικηγόρος: Η Ηλεία έχασε ένα άξιο και ικανό στέλεχός της

 

Ο θάνατος του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη συγκλονίζει την Ηλεία που δοκιμάζεται σκληρά προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την «επέλαση» του κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Δυστυχώς ο τόπος μας έχασε ένα άξιο και ενεργό μέλος του που είχε να προσφέρει πολλά ακόμη με την παραδειγματική δράση του και τις εύστοχες παρεμβάσεις του.

Τόσο ως Περιφερειακός Σύμβουλος, όσο και ως συνδικαλιστής στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και ως υποψήφιος βουλευτης του Νομού, διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την ανιδιοτέλεια των επιδιώξεών του, με τελευταίο σημείο αναφοράς τον ουσιαστικό και χρήσιμο ρόλο του για την επίσπευση της κατασκευής του δρόμου Πύργου – Πατρών.

Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Περισσότερα Νέα