Συζήτηση και αποφάσεις για τη βελτίωση της πρόσβασης στο νοσοκομείο Πύργου στη συνάντηση Δημάρχου Πύργου και Διοικητή του Νοσοκομείου

24 Ιουλίου - 17:02 Τοπικά

Χθες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κώστα Διαμαντόπουλο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύργου κ. Γεώργιος Ράλλης και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Μιχάλης Κωστόπουλος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η σύνδεση του Νοσοκομείου με την πόλη του Πύργου. Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε η διαμόρφωση που απαιτείται για την βελτίωση του κόμβου που συνδέει την είσοδο του νοσοκομείου με τον κόμβο της Φιλοθέης. Μια βελτίωση που θα βελτιώσει την ασφάλεια ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους πεζούς.

Τόσο ο Δήμαρχος Πύργου, όσο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου χαρακτήρισαν τις παρεμβάσεις αυτές απλές, αλλά ουσιαστικές τόσο σε πρακτικό επίπεδο, οσο και σε συμβολικό.

Από τεχνικής πλευράς οι δύο προιστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών αναφέρθηκαν στη συνεργασία που είχαν και ότι σε διάστημα ενός μηνός θα μπορούν να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να προχωρήσει το έργο, το οποίο οποίο επίσης μπορεί να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Περισσότερα Νέα