Τα μηνύματα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννόπουλου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Στο μήνυμά του με την ευκαιρία εκκίνησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:

«Χιλιάδες νέες και νέοι βρίσκονται στην αφετηρία των πανελλαδικών εξετάσεων. Ενώπιον ενός πολύ σημαντικού σταθμού, που όμως δεν θα είναι ο μόνος στη ζωή τους. Γι’ αυτό, ας δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά χωρίς άγχος. Και ας γνωρίζουν πως όλοι είμαστε δίπλα τους.

Τους ευχόμαστε να δικαιώσουν τον κόπο που οι ίδιοι κατέβαλλαν μέχρι τώρα. Και να μην πάψουν ποτέ να διεκδικούν τα όνειρά τους, όποια και αν είναι, όσο ψηλά ή μακριά και αν φτάνουν. Όλα είναι δυνατά, όταν προσπαθούμε.

Από καρδιάς, καλή επιτυχία!»

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου,

προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

 

 

   «Η συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σηματοδοτεί τη λήξη μιας μακράς και κοπιαστικής περιόδου προετοιμασίας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

   “Οπλισμένοι” με τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια της μαθητικής σας πορείας, με θάρρος αλλά και ψυχραιμία, δώστε τη «μάχη» σας. Να θυμάστε πως, τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, μπορούν να σας ανοίξουν δρόμους για την περαιτέρω Ακαδημαϊκή εκπαίδευση και επαγγελματική σας πορεία και σταδιοδρομία, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα καθορίσουν το σύνολο της ζωής σας.

   Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

 

Περισσότερα Νέα