Τα σκουπίδια φέρνουν Γενικές Κινητοποιήσεις.

24 Ιουλίου - 17:21 Τοπικά

Κάλεσμα για ευρεία σύσκεψη απευθύνει η  «Επιτροπή Αγώνα για έναν Πύργο χωρίς σκουπίδια» από τη στιγμή που διαπιστώνει ότι εκ μέρους της δημοτικής αρχής δεν δόθηκε ακόμα καμία λύση σε ότι αφορά την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους του Πύργου και των χωριών του δήμου.

Πλέον οι πολίτες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οργανώνοντας μεγάλες και δυναμικές κινητοποιήσεις.

Το κάλεσμα που απευθύνεται στα Σωματεία Εργαζομένων, Επιστημονικούς Φορείς, Εμπορικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων, Μαθητικά Συμβούλια, Ενεργούς Πολίτες του Δήμου Πύργου, είναι για την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 18:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (πρώην Νομαρχία ), με κύριο θέμα το συντονισμό για Γενική κινητοποίηση τη Δευτέρα 16-3-15 με αίτημα  την απομάκρυνση των απορριμμάτων. Η ώρα που η κοινωνία αναλαμβάνει δράση έφτασε.  Τα σκουπίδια πρέπει να φύγουν άμεσα από τους δρόμους του Πύργου. Η δημοτική Αρχή θα έπρεπε ήδη να υλοποιεί τον σχεδιασμό της τόσο για την προσωρινή όσο και για την οριστική λύση του προβλήματος που υποβαθμίζει τις ζωές μας και το περιβάλλον.
Οι πολίτες πρέπει να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν το αυτονόητο, ΕΝΑΝ ΠΥΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ». Καταλήγει στην ανακοίνωσή της η επιτροπή αγώνα.

Περισσότερα Νέα