Τάκης Αντωνακόπουλος: Παραβατικότητες στην εισοδο της πολης

24 Ιουλίου - 17:02 Τοπικά

Ανακοίνωση για την παραβατικότητα στην είσοδο του Πύργου εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ Τάκης Αντωνακόπουλος:

Τεράστιο κοινωνικό, οικονομικό, αισθητικό, περιβαλλοντικό πρόβλημα δημιουργείται στην είσοδο της πόλης, από την  πλευρά της εθνικής οδού Πατρών Πύργου, από τις  προκλητικές και παραβατικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ατόμων. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έθεσα προ ημερησίας μετά επιτάσεως το πρόβλημα, παρόντος του δημάρχου. Η άμεση απάντηση του  ουσιαστικά κινήθηκε στην λογική απουσίας αρμοδιότητος του δήμου επί  του συγκεκριμένου θέματος. Από το μέρος της παράταξης μας τόνισα ότι ο Δήμος έχει ευθύνη και λόγο για όλα τα κοινωνικά φαινόμενα που εκτυλίσσονται εντός των  διοικητικών του ορίων. Είναι ο φορέας που πρέπει να συγκαλέσει συνάντηση των κατά νόμο αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών, ώστε να διαμορφωθεί συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης της συνεχούς εγκληματικότητας που συντηρείται στην  είσοδο της πόλης.

Η δικαστική αρχή, η αστυνομία ,οι επιμελητές ανηλίκων, η δημοτική αστυνομία, οι επόπτες υγείας, η εκκλησία, μη κυβερνητικές οργανώσεις, νομιμοποιημένοι εκπρόσωποι των ομάδων με ιδιαίτερα πολιτιστικά  χαρακτηριστικά πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ,στην  κορυφή του οποίου θα  είναι ο  δήμαρχος.

Πρέπει να προστατέψουμε  τα παιδιά και τις  γυναίκες που βάναυσα πέφτουν θύματα  εκμετάλλευσης στον κόμβο εισόδου Φιλοθέης. Αποτελεί προσβολή για  την πόλη  μας, για  την κοινωνία μας αυτή η κατάσταση. Βεβαίως και ολιγωρούν κάποιες αρχές κάνοντας στραβά μάτια! Όσον αφορά την ψηφοθηρία πρέπει να γίνει γνωστό ότι ελάχιστοι από την συγκεκριμένη ομάδα είναι πολίτες Πύργου.

Περισσότερα Νέα