Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Αργυρόπουλο

24 Ιουλίου - 17:52 Τοπικά

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών «Όραμα Δημιουργίας» προχωρά στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για τον Δήμο Πύργου, στηριζόμενη σε πρόσωπα νέα και άφθαρτα που διψούν να προσφέρουν στον τόπο τους και να τον οδηγήσουν ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. Κατανοώντας ότι την αλλαγή μπορούν να την φέρουν μόνο οι νέες, ανεξάρτητες και ακηδεμόνευτες ιδέες επενδύει σε ενεργούς πολίτες, ικανούς να μετουσιώσουν την αγάπη τους για τον Πύργο σε ρεαλιστικούς πυλώνες ευμάρειας με γνώμονα πάντα τον πολίτη και τις ανάγκες του. Προς αυτή την κατεύθυνση από σήμερα ξεκινά επίσημα η παρουσίαση των προσώπων που στελεχώνουν την παράταξη, αποδεικνύοντας ότι ήρθε η ώρα να βρεθούν στο τιμόνι του δήμου πρόσωπα ικανά να προσφέρουν, απαλλαγμένα από τις ιδεολογικές και μικροπολιτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος που οδήγησαν τον Πύργο στο τέλμα.

ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου

Διευθυντής Εθνικής Ασφαλιστικής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Δ.Ε. Πύργου)

Ο Κωνσταντίνος Παναγούλιας γεννήθηκε το 1982 στον Πύργο Ηλείας, από τους Αναστάσιο Παναγούλια δικηγόρο Πύργου και την Ευγενία Παναγουλια το γένος Καραγιαννοπούλου. Έχει δυο αδελφές. Την Ελένη Παναγουλια, ψυχολόγο και την Ασημίνα Παναγουλια, φιλόλογο.

Τέλειωσε το σχολείο στον Πύργο και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Πύργου το 2000. Το 2001 εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών. Το 2007 ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Εθνική Ασφαλιστική και συγκεκριμένα στο γραφείο του Πύργου. Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι Διευθυντής του γραφείου Πύργου της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από τον Σεπτέμβρη του 2013 είναι πρόεδρος του συλλόγου Ολυμπιονικών ο ΤΙΤΑΝ.

ΚΟΡΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου

Καθηγητής Θεολόγος – Διευθυντής Γυμνασίου Καράτουλα

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Δ.Ε. Πύργου)

Γεννήθηκε το 1955 στον Πύργο Ηλείας. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρρένων
Πύργου το 1974 και συνέχισε τις σπουδές στην Θεολογική Σχολή του
Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήλθε μεταξύ των πρώτων και από όπου
πήρε το πτυχίο το 1978.Μετά τις σπουδές υπηρέτησε την στρατιωτική του
θητεία σε παραμεθόριες στρατιωτικές μονάδες στο Πεζικό τα έτη 1979-1981.
Το 1981 εισέρχεται στην Δημόσια Εκπαίδευση ως Καθηγητής Θεολογίας σε
Σχολεία του Νομού Ηλείας, ενώ φέτος συμπληρώνει 33 χρόνια στην Εκπαίδευση,
από τα οποία 24 υπηρέτησε ως Διευθυντής σε Γυμνάσια του Νομού. Είναι
παντρεμένος με την καθηγήτρια Γαλλικών κα. Λέλλα Ανδρομάχη και πατέρας ενός κοριτσιού 14 ετών.

Έχει παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια με θέματα
Δημόσιας διοίκησης και παιδαγωγικής κατάρτισης, αλλά και εκδηλώσεις
Πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα,
αλλά και σε πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων στον Νομό μας με διάθεση προσφοράς
στον τόπο και τον συνάνθρωπο. Είναι μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΠΥΣΔΕ
Ηλείας.
Μετά τις καταστροφές των πυρκαγιών του 2007 και του σεισμού του Ιουνίου
2008, ως Διευθυντής του Γυμνασίου Καράτουλα, συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις στην αποκατάσταση των πληγών, με έμφαση στην απρόσκοπτη λειτουργία των Σχολείων της περιοχής Καράτουλα και τον περιορισμό των προβλημάτων.

ΚΑΒΒΟΥΡΑ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ του Ιωάννη

Εκπαιδευτικός στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Δ.Ε. Πύργου)

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας και μεγάλωσε στην Αρχαία Πισα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Μετά την ολοκλήρωση της βασικής της εκπαίδευσης στο λύκειο Πελοπίου, εισήχθη στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και περάτωσε τις σπουδές της με άριστα. Από το 2002 εργάζεται ως δασκάλα, διορίστηκε στη Σαντορίνη ,αργότερα σε σχολεία της Σπάρτης και στη συνέχεια επανήλθε στον τόπο καταγωγής της όπου και υπηρέτησε σε σχολεία της Περιφερειακής ενότητας Ηλείας. Σήμερα έχει αποσπαστεί στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας και είναι υπεύθυνη στον τομέα των Ολοήμερων σχολικών μονάδων του Νομού.

Μιλάει Αγγλικά , είναι πιστοποιημένη στις νέες τεχνολογίες ενώ άλλα επιπλέον ενδιαφέροντά της είναι το badminton και ο χορός.

Παράλληλα, η Πατρίτσια Κάββουρα έχοντας ιδιαίτερες ανησυχίες για την Τέχνη ,τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στα θεατρικά δρώμενα της Πόλης του Πύργου, είναι ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας «Προσκήνιο», πρωταγωνιστώντας σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις όπως, «Λεωφορείον ο Πόθος», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Το Πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» και «Παρακαλώ Ας μείνει μεταξύ μας».

ΚΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του Διονυσίου

Ραδιοφωνικός Μουσικός Παραγωγός

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (Δ.Ε. Πύργου)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πύργο όπου και κατοικεί επί σειρά ετών. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Πεπέ, με τον οποίο απέκτησα δύο παιδιά τον Χρήστο και τον Διονύσιο / Κωνσταντίνο Πεπέ.

Από πολύ μικρή λάτρεψε την μαγεία που προσφέρει η μουσική στους ανθρώπους και σε ηλικία μόλις 10 ετών και με πολλές στερήσεις των γονέων της, του Διονυσίου και της Χριστίνας Καννή απέκτησε το πρώτο της πιάνο.

Οι ανησυχίες της για τη μουσική και την παραγωγή της, παρέμεναν μεγάλες. Αποζητούσε την ελευθέρια ενός ανθρώπου που μπορεί να μεταδίδει και να εκφράζει αυτή, σε καθημερινή βάση, προσφέροντας ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι σε όλους τους μουσικόφιλους. Άρχισε να πειραματίζεται ως Ραδιοφωνικός Παραγωγός από πολύ μικρή ηλικία και συνεχίζει μέχρι σήμερα να στηρίζει το λειτούργημα αυτό, μιας και η μουσική αποτελεί την ψυχική ανάπτυξη κάθε ανθρώπου.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος καθώς όπως η ίδια αναφέρει «οι νέοι ασφυκτιούν, η πόλη μαραζώνει και κυρίως γιατί οι πολίτες της ζητούν νέα πρόσωπα που θα εργαστούν πάνω σε καινούργιες ιδέες και απόψεις με όραμα και δημιουργία. Ως νέος άνθρωπος και πολίτης αυτού του τόπου, έχοντας έντονους προβληματισμούς για το σήμερα αλλά και το αύριο της πόλης που μεγάλωσα και αγάπησα και λειτουργώντας πάντα με λογική και δημιουργική σκέψη δέχτηκα ολοψύχως να συμμετέχω ενεργά από την πρώτη στιγμή στο Όραμα του Γιάννη Αργυρόπουλου. Εξάλλου, όσοι είμαστε γονείς οφείλουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τα παιδιά μας, προσφέροντας τους ,εκείνη την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας, όπως οι νεότεροι οραματιζόμαστε πως θα έπρεπε να είναι, καθώς επίσης και το φυσικό περιβάλλον της, αξιοποιώντας με όλους τους τρόπους τις πολιτιστικές της δυνάμεις και εξασφαλίζοντας σε όλους τους πολίτες ίσες ευκαιρίες για να εκφραστούν και να δημιουργήσουν».

Περισσότερα Νέα