Τεστ για Covid – 19 στους εργαζόμενους της Π.Ε Ηλείας

24 Ιουλίου - 16:23 Τοπικά

    Προληπτικός έλεγχος μοριακής ανίχνευσης για τον Covid – 19 πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, για τους εργαζόμενους στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

   Ο δειγματοληπτικός έλεγχος, έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμ. Υγιεινής και Επιδημιολογίας), για τη διενέργεια μοριακών διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό. Εντάχθηκε στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, τα οποία εφαρμόζονται από τον περασμένο Μάρτιο σε όλες τις Υπηρεσίες, για την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών που προσέρχονται στις Διευθύνσεις της Π.Ε Ηλείας, για την διεκπεραίωση των υποθέσεων τους.

   Η ανταπόκριση των εργαζομένων ήταν μεγάλη και ελήφθησαν περισσότερα από 60 δείγματα. Ο κ. Γιαννόπουλος ήταν παρών στον έλεγχο, ενημερώθηκε από τον γιατρό Λεωνίδα Γούδα και τη νοσηλεύτρια Αθηνά Μπακοπούλου για την διαδικασία, και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και τη συνεργασία.

   Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα είναι διαθέσιμα εντός των επόμενων δυο ημερών και η ενημέρωση θα γίνει στους άμεσα ενδιαφερόμενους, και μόνο αν κάποιο τεστ είναι θετικό.

Περισσότερα Νέα