Τιμή στους ΗΡΩΕΣ της Υγείας από το Δημοτικό σχολείο Λάλα.

24 Ιουλίου - 16:21 Τοπικά

Για άλλη μια φορά το Δημοτικό Σχολείο Λάλα “Γεωργάκης Πλαπούτας” τίμησε με έναν πρωτότυπο τρόπο τους πεσόντες τους ΗΡΩΕΣ των τελευταίων μηνών στη χώρα μας, τους Υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παλεύοντας με την πανδημία.

Στην είσοδο του  Σχολείου  με πρωτοβουλία του διευθυντή  κ.Χρυσοβαλάντη Δημητρόπουλου και των εκπαιδευτικών , ανήρτηθηκε  μία αφίσα που εκτός από το μήνυμα των Χριστουγέννων παρουσιάζει μία γιατρό να κρατάει στα χέρια της την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο Δ/ντής του σχολείου ” βλέποντας την αφίσα στο διαδίκτυο που είχε δημοσιεύσει ο Καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος με τη γιατρό να κρατάει στα χέρια της την Ελλάδα , σκεφθήκαμε κι εμείς, ως σχολείο, να την αξιοποιήσουμε δημιουργικά, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική μας κοινωνία και, ιδιαίτερα, τους μαθητές μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τα θετικά πρότυπα της κοινωνίας μας, τους ΗΡΩΕΣ αυτής, που τόσο έχουμε ανάγκη,, δίνοντας έμφαση στης έννοιες “ευθύνη” και “καθήκον”. Έτσι λοιπόν ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τον κο Μόσιαλο καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που θέλαμε να αναδείξουμε στην τοπική κοινωνία και σε όλον τον κόσμο, τα θετικά πρότυπα και τους ΗΡΩΕΣ της ζωής μας.”

Μάλιστα στην κίνηση αυτή αναφέρθηκε και ο κο Μόσιαλος με ανάρτησή του στο FB :

Περισσότερα Νέα