Τιμήθηκε την Τετάρτη στην Αμαλιάδα η Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

Η Ελληνική Ένωση για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας (ΕΕΑΣΚΠ) στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015  λειτούργησε στην Πλ. Συντριβανίου στο Αγρίνιο, στην Πλατεία Αγ. Λαύρας στο Αίγιο  και στην Κεντρ. Πλατεία Αγ, Αθανασίου στην Αμαλιάδα, από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., καθώς και στην Πλ. Γεωργίου στην Πάτρα από τις 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. , ενημερωτικά περίπτερα ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους.

 Μέλη και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους διερχόμενους στις Πλατείες, στους Πεζόδρομους και στις κεντρικές οδούς των παραπάνω πόλεων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και των Δήμων: Πατρέων, Αγρινίου, Αιγίου και Αμαλιάδας και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί για την παραχώρηση των ειδικών χώρων  ενημέρωσης και την πολύτιμη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο της ΕΕΑΣΚΠ.

Επίσης ευχαριστεί πολύ όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των δράσεων της ΕΕΑΣΚΠ, οι οποίοι είναι : η Φαρμακευτική Εταιρία Novartis, ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, η Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα-Είμαστε όλοι πολίτες / Ίδρυμα Μποδοσάκη, τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση», το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας/ Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, η Λούξ- Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, το Μπουκέτο Μπαλόνια, ο Παπουτσιδάκης , η Γεωπονική Αχαΐας Μπάρμπας Σωτήρης και ο Ζωγράφος Δημήτριος Βούρτσης.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και τη στήριξη όλων όσων παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις ενημέρωσης και συγχαίρει την ομάδα μελών και εθελοντών του Σωματείου που παρευρέθηκαν στο Αγρίνιο, στην Αμαλιάδα, στο Αίγιο και στην έδρα  την Πάτρα για την επιτυχία των εκδηλώσεων και δίνει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα μέλη πάσχοντες από Πολλαπλή Σκλήρυνση, γιατί κατάφεραν με αλληλεγγύη , δύναμη και χαμόγελο να μεταδώσουν την ελπίδα και το μήνυμα ότι η Πολλαπλή Σκλήρυνση δεν σημαίνει το τέλος για όλα τα όνειρα στη ζωή.

Τέλος το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται  Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλή Δύναμη σε όλους.

Περισσότερα Νέα