Τιμητική διάκριση του Δήμου Πύργου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: "Ο αθλητισμός διασφαλίζει την ψυχική ισορροπία"

24 Ιουλίου - 19:19 Τοπικά

Τιμητική διάκριση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμό Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) έλαβε ο Δήμος Πύργου και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στη διάρκεια του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος εκπροσώπησε τον Δήμο και μετέφερε στον Δήμαρχο τους θερμούς χαιρετισμούς του προέδρου του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλου  και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας. Σακοράφα.  Επίσης παρέδωσε στον κ. Αντωνακόπουλο την τιμητική πλακέτα που απένειμε ο ΠΣΑΤ στον ίδιο, με τον δήμαρχο Πύργου να δηλώνει: «Συμμετείχαμε στο Διεθνές Αθλητικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ, στηρίζοντας κάθε δράση του αθλητικού χώρου. Για μας ο αθλητισμός παραμένει μια καθοριστική παράμετρος της καθημερινής κοινωνικής ζωής. Διασφαλίζει την σωματική και κυρίως ψυχική ισορροπία. Πάντα έχουμε καλή συνεργασία με τον ΠΣΑΤ και με όλους του φορείς που στηρίζουν-παράγουν αθλητισμό και προάγουν το αθλητικό πνεύμα στη χώρα μας».

Περισσότερα Νέα