Τιμητική βράβευση των πρωταθλητών Δεκάθλου Δημήτρη Τσαμπά και Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Προπονητή Θανάση Παπαγρηγορίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημ. Νικολακόπουλου

24 Ιουλίου - 19:26 Τοπικά

Με μια τιμητική βράβευση για την συμβολή τους στον Ηλειακό και όχι μόνο αθλητισμό τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης , Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλος Δημήτρης τους δυο Πρωταθλητές στο άθλημα του δεκάθλου Τσαμπά Δημήτρη και Παναγιωτακόπουλο Νικόλαο για τις μεγάλες επιτυχίες τους στα πρόσφατα Πανελλήνια και Βαλκανικά Πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Τσαμπά την 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων Κ20 και την 1η θέση στο Πανελλήνιο  και    για τον Παναγιωτακόπουλο Νικόλαο την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύνθετων Αθλημάτων Κ18 και την 2η θέση στην Διεθνή Συνάντηση Ελλάδας Κύπρου Σύνθετων Αγωνισμάτων Κ18.Τιμητική πλακέτα έλαβε και ο προπονητής των δυο αθλητών κ. Παπαγρηγορίου Θανάσης για την συμβολή του στις επιτυχίες των δυο Πρωταθλητών αλλά και εν γένει στον Ηλειακό Στίβο και στην διάδοση των αγωνισμάτων του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού συνεχάρη τους δυο πρωταθλητές και σημείωσε πως είναι σημαντικό για την νέα γενιά του τόπου μας να υπάρχουν τόσο σημαντικές επιτυχίες αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και ωθώντας προς την σωστή κατεύθυνση, αυτή της ενασχόλησης με τον αθλητισμό ακόμα περισσότερα παιδιά. Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να επιβραβεύουμε ηθικά αλλά και ουσιαστικά κάθε άνθρωπο ο οποίος με την προσωπική του προσπάθεια προβάλει τον τόπο  μας αλλά και τα αθλητικά ιδεώδη.

Ο κ.  Νικολακόπουλος τόνισε το σημαντικό έργο που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αποτελεί παρακαταθήκη για τον Ηλειακό αθλητισμό του κ. Παπαγρηγορίου Θανάση , του προπονητή των δυο παιδιών ,  ο οποίος έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές στην προπονητική του διαδρομή με πολλές συμμετοχές του σε Εθνικές ομάδες και του ευχήθηκε να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα ενεργός στους στίβους.

Τέλος ο κ. Νικολακόπουλος αναφέρθηκε και  στον νεοσύστατο σύλλογο «ΑΝΑΓΕΝΗΣΙΣ ΠΥΡΓΟΥ» ο οποίος παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες.

Περισσότερα Νέα