Την άνοιξη το ανανεωμένο Honda CR-V

24 Ιουλίου - 17:25 Auto - moto

Παρουσιάστηκε η έκδοση παραγωγής του ανανεωμένου Honda CR-V, από την οποία ξεχωρίζουν ο νέος diesel κινητήρας 1.6 i-DTEC των 160 ίππων, αλλά και το καινούργιο 9αρι αυτόματο κιβώτιο.

Η Honda μας «σύστησε» με την ανανεωμένη εκδοχή του CR-V τον περασμένο Οκτώβριο, όπου στην έκθεση Παρισιού παρουσιάστηκε το ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκίνητο σε πρωτότυπη μορφή. Δύο μήνες μετά, η ιαπωνική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της έκδοσης παραγωγής του νέου crossover μοντέλου της.

Όχι πως υπάρχουν διαφορές με το πρωτότυπο, εξωτερικά τουλάχιστον, καθώς στο εσωτερικό του νέου ευρωπαϊκούCR-V τοποθετήθηκε ένα ανασχεδιασμένο φιλέτο χρωμίου, το οποίο τρέχει σε όλο το μήκος του ταμπλό, αλλά και ένας συρόμενος «τεμπέλης».

Τα μεγάλα νέα, όμως, έρχονται από το νέο σύνολο diesel 1.6 i-DTEC, το οποίο έχει ισχύ 160 ίππων και ροπή 350 Nm. Αντικαθιστά το μεγαλύτερο σύνολο των 2,2 λίτρων και συνδυάζεται με κίνηση μπροστά ή με σύστημα 4κίνησης. Επιλογή υπάρχει και ανάμεσα στο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και στο νέο 9άρι αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας. Το τελευταίο προσφέρει μειωμένους ρύπους CO2 κατά 20%, σε σχέση με το παλαιότερο 5άρι αυτόματο κιβώτιο.

Η υπόλοιπη γκάμα της σειράς Honda Earth Dreams Technology, περιλαμβάνει την λιγότερο ισχυρή, αποκλειστικά προσθιοκίνητη, εκδοχή των 120 ίππων του συνόλου 1.6 i-DTEC. Το παρόν δίνει και το παλαιότερο 2λιτρο σύνολο βενζίνης i-VTEC των 155 ίππων (με ή χωρίς 4κίνηση), το οποίο πλέον γίνεται συμβατό με τις προδιαγραφές Euro6.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του ανανεωμένου Honda CR-V ξεχωρίζει το νέο σύστημα infotainment Connect, με 7άρα οθόνη αφής, 9 εφαρμογές, συνδεσιμότητα Bluetooth, τεχνολογία MirrorLink και κάμερα οπισθοπορείας. Στην λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού υπάρχουν στοιχεία όπως τα: Forward Collision Warning, Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist, Lane Departure Warning, προσαρμοζόμενο cruise control και μνήμες στη ρύθμιση των καθισμάτων.

πηγη  autotriti.gr

Περισσότερα Νέα