Την Κ. Δευτέρα τα σκουπίδια των σχολείων μέσω της Αγκινάρας πάνε Ναύπακτο.

24 Ιουλίου - 17:22 Τοπικά

Λίγο από όλα είχε η συνέντευξη τύπου (διάρκειας 1 ώρας και 20λεπτών) του Γαβρίλη Λιατσή το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Πύργου. Αναφέρθηκε στα οικονομικά του δήμου, “καυτηρίασε” τα ΜΜΕ για τη στάση τους στο πρόβλημα των σκουπιδιών, συνέχισε με τα σκουπίδια , επιτέθηκε στον Τ. Αντωνακόπουλο και ολοκλήρωσε την ενημέρωση με τον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο Γιώργο Ανδριόλα.

Οικονομικά:

Το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα του δήμου Πύργου αυτή τη στιγμή είναι το Οικονομικό. Μπορεί να είναι πολλά και αξιόλογα τα προβλήματα που αντιμετωίζει μια πόλη , αλλα αν δεν έχει εξασφαλίσει την ελάχιστη οικονομική δυνατότητα για να ανταπεξέλθει, δεν περπατά τίποτα. Βρήκα όλους τους κωδικούς του Δήμου στο βαθύ κόκκινο. ” “Καταφέραμε σε συνεργασία με τον κο Γεωργιόπουλο κάτι πολύ δύσκολο. Να πάρουμε τα πρώτα 150.000€ ώς έκτακτη επιχορήγηση”. ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Λιατσής.

Σκουπίδια:

Ο Δήμαρχος αποκάλυψε ο Δήμος ενημέρωσε την κα Εισαγγελέα και την Κ. Δευτέρα το μεσημέρι θα ξεκινήσει αποκομιδή των σκουπιδιών στα Σχολεία της Πόλης έως ότου συμπληρωθούν οι 600 περίπου τόνοι που υπάρχει υπόλοιπο στο ΧΥΤΑ της Βλαχομάνδρας. Ο χώρος της Αγγινάρας είναι αυτός που θα μεταφερθούν τα σκουπίδια ώστε να φορτωθούν στα κοντέινερ για να φύγουν προς Ναύπακτο.

Ο κος Λιατσής δήλωσε άγνοια στην αποκάλυψη του Δημάρχου Αμαλιάδας οτι τα σκουπίδια της ΣΕΤΤΗΛ, του Νοσοκομείου και του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου μεταφέρονται και δεματοποιούνται στα Κονιδέικα.

δεν θεωρώ τα σκουπίδια του Κατακόλου μεγαλύτερης σημασίας από την υγεία των παιδιών των σχολείων. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί συνολικά και όχι επιλεκτικά” ανέφερε ο Δήμαρχος.

Στο στόχαστρο του Δημάρχου βρέθηκε και ο Τάκης Αντωνακόπουλος λέγοντας οτι “ δεν καταφέραμε ποτέ να τον κάνουμε αντιπολίτευση. Ο άνθρωπος είναι άφαντος. Έρχεται “πετάει” μια κουβέντα και φεύγει. Δεν μπορεί να ακόμα να δεχθεί τον δημοκρατικά εκλεγμένο Δήμαρχο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο κος Λιατσής τόνισε για άλλη μια φορά οτι ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Γιώργος Ανδριόλας είναι ο 2ος τη τάξη σύμβουλος στην παράταξη.

Περισσότερα Νέα