Την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης γιορτάζουν αύριο οι Πρόσκοποι της Ηλείας

24 Ιουλίου - 17:08 Τοπικά

Με μια  σειρά εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την συνεστίαση που θα γίνει ανήμερα Τετάρτη, 22α Φεβρουαρίου και ώρα 8,30μμ′ στο κεντρο ”Τεντζερέδια του Ζαχαρία”  γιορτάζουν οι Πρόσκοποι της Ηλείας την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης και καλούνται να λάβουν μέρος σ΄ αυτή οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.

Στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα βρεθούν διατελέσαντες  Πρόσκοποι όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους, βαθμοφόροι, φιλοπρόσκοποι  κ.λ.π. θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα ,όπως κάθε χρόνο,  σε όσους έχουν προσφέρει στην τοπική και στην Ηλειακή Προσκοπική κίνηση κλ και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν την αποκριάτικη αυτή βραδιά, με την ορχήστρα τους.

Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα  στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,Ανδρέα Γιατρά και Στάθη Κυριακόπουλο, καθώς και στα μέλη της ¨Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στους βαθμοφόρους και στα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Την  «Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης» γιορτάζουν οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο την 22α Φεβρουαρίου, στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω από όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νεώτεροι και παλιοί, την προσφορά τους τον συνάνθρωπο.

Περισσότερα Νέα