Το ευχαριστώ του Βασίλη Φάμελου για την πρωτιά.

24 Ιουλίου - 19:35 Τοπικά

Σε ανάρτησή του, ο Βασίλης Φάμελος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή στην διαδικασία ψηφοφορίας των εσωκομματικών του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και κυρίως νέων ανθρώπων στις χθεσινές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και συγκεκριμένα στο νομό μας , όπου άγγιξε σχεδόν τον ίδιο αριθμό ψηφισάντων για την εκλογή του προέδρου τον περασμένο Δεκέμβριο , σηματοδοτεί την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού το οποίο θα επιβεβαιωθεί και στις επόμενες εκλογές.
‘Έχουμε την ευθύνη μέσα από την ανάδειξη των νέων οργάνων για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την επανασύνδεση του με την κοινωνία.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους του συντρόφους (ΝΟΕΣ – εφορευτικές επιτροπές) που έβγαλαν εις πέρας και με απόλυτη επιτυχία την εκλογική διαδικασία , σε όλους όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι και έδωσαν έναν όμορφο αγώνα.
Προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πλειοψηφών μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας καθώς και σε όλους και όλες που εκλέχτηκαν στα νέα όργανα και ώς σύνεδροι !”

Περισσότερα Νέα