«Το μέλλον του ΤΕΙ στον Πύργο». Ανοιχτή εκδήλωση από την παράταξη "Όραμα Δημιουργίας"

24 Ιουλίου - 17:17 Τοπικά

«Το μέλλον του ΤΕΙ στον Πύργο» είναι το θέμα της εσπερίδας – ανοιχτής εκδήλωσης που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» την Δευτέρα 25 Μαίου στις 6.30 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Διοικητήριο)

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι , η Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης – Οικονομίας – Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων κ. Αναστασία Ζαφειροπούλου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κ. Λάμπρος Δρόσος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, εκπρόσωπος των σπουδαστών που θα οριστεί από το νεοεκλεγέν Δ.Σ του συλλόγου και ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» κ. Γιάννης Αργυρόπουλος. Μετά τις ομιλίες θα υπάρξουν τοποθετήσεις και παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση θα κληθούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων του νομού και του δήμου, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι επιστημονικών και επαγγελματικών συλλόγων για αν καταθέσουν τις απόψεεις και τις προτάσεις τους.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι διττός. Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει ο κ. Αργυρόπουλος, «στοχεύουμε αφ’ ενός στη διαμόρφωση ενός πλαισίου προτάσεων που θα ενισχύσουν θεσμικά τη θέση του ΤΕΙ στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εν όψει και της αναδιάρθρωσης του σχεδίου «Αθηνά», και αφ’ ετέρου την αμφίπλευρη ενδυνάμωση της σύνδεσής του με την τοπική κοινωνιά.»

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και για τους απλούς πολίτες καθώς «το μέλλον του ΤΕΙ στον Πύργο μας αφορά όλους» αναφέρεται στην πρόσκληση της παράταξης «Οραμα Δημιουργίας»

Περισσότερα Νέα