Το πρόγραμμα του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

24 Ιουλίου - 16:43 Τοπικά

Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Ανδρίτσαινας -Κρεστένων οι παρακάτω επετειακές εκδηλώσεις:

Α. Γενικός σημαιοστολισμός από την 8ηπρωινή της 25ηςΟκτωβρίου 2019, μέχρι την δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2019 όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοτικών Υπηρεσιών, Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών του Δήμου Ανδρίτσαινας –Κρεστένων.

Β. Φωταγώγηση όλων των ανωτέρω Καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 27ηςκαι 28ηςΟκτωβρίου 2019.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΟΣ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Ώρα 08.15: Επετειακές εκδηλώσεις στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Ώρα 11.00: Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή, Σχολικές Μονάδες και Φορείς της πόλης στο Μνημείο Ηρώων Κρεστένων.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ

Ώρα 09.00: Επετειακές εκδηλώσεις στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟΥ

Ώρα 09.00: Επετειακές εκδηλώσεις στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης. 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ

Ώρα 09.00: Επετειακές εκδηλώσεις στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Ώρα 10.30: Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων των Σχολείων, από τις Σχολικές Μονάδες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΦΕΙΡΑΣ

Ώρα 09.00: Επετειακές εκδηλώσεις στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

ΔΕΥΤΕΡΑ28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Ώρα 07.30:Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

Ώρα 10.15: Θα τελεστεί η δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο της πόλης στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Κρεστένων. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικότου Γυμνασίου Κρεστένων κα Ελένη Παπαδοπούλου.

Ώρα 11.00: Θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των Μαθητών των Σχολικών Μονάδων προ των Αρχών και του Λαού της πόλης επί της οδού «Ξενοφώντος» Κρεστένων.Τελετάρχης στις παραπάνω εκδηλώσεις ορίζεται ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γυμνασίου Κρεστένων κ. Φώτης Νικολόπουλος.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ

Ώρα 07.30:Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της εκκλησίας.

Ώρα 09.30: Θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάουαπό τον Ιερό Κλήρο. Μετά το πέρας της δοξολογίας θαεκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τις μαθήτριες του Γυμνασίου Μακρισίων Γεωργία Δάγλαρη, Μαριλιάνα Νικολακοπούλου, Κατερίνα Παρασκευοπούλου.

Ώρα 10.00:Θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, απαγγελίες ποιημάτων κι ακολούθως παρέλαση των μαθητών στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας. Τελετάρχης στις παραπάνω εκδηλώσεις ορίζεται η εκπαιδευτικός κα Μαργαρίτα Πιτσούνη. Ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανδρίτσαινας -Κρεστένων στις επετειακές εκδηλώσεις της Κοινότητας Μακρισίων, ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δάγκαρης.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟΥ

Ώρα 07.30: Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της εκκλησίας.

Ώρα 09.30: Θα τελεστεί δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Καλλικώμου κα Αικατερίνη –Σωτηρία Κολοβού. 

Ώρα 10.00: Θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων, απαγγελίες ποιημάτωνκι ακολούθως παρέλαση των μαθητών στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας. Τελετάρχης στις παραπάνω εκδηλώσεις ορίζεται η εκπαιδευτικός κα Χαρίκλεια Θεοδωρίδου. Ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανδρίτσαινας -Κρεστένων στις επετειακές εκδηλώσεις της Κοινότητας Καλλικώμου, ορίζεται η Δημοτική Σύμβουλος κα Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Ώρα 07.30: Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

Ώρα 09.30: Θα τελεστεί δοξολογία στους Ιερούς Ναούς. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τους δασκάλους των Σχολείων και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Ειδικότερα για τις Κοινότητες όπου δεν λειτουργούν Δημοτικά Σχολεία, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων με ευθύνη των Προέδρων των συγκεκριμένων Κοινοτήτων.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ

Ώρα 07.30: Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών

.Ώρα 10.00: Θα τελεστεί δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο της πόληςστον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.Ώρα 10.15: Θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας στοχώρο του Ιερού Ναού από την εκπαιδευτικό κα Πηνελόπη Δημοπούλου.

Ώρα 10.30: Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Ανδρίτσαινας από τις Αρχές και τις Σχολικές Μονάδες της Δημοτικής Ενότητας κι ακολούθως θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών τωνΣχολείων στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας.Τελετάρχης στις παραπάνω εκδηλώσεις ορίζεται ο εκπαιδευτικός κ. Χρήστος Ζαφειρόπουλος.Ως εκπρόσωπος του Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Ανδρίτσαινας, ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης –Θεόδωρος Γεωργακόπουλος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΦΕΙΡΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ώρα 07.30: Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

Ώρα 10.00:Θα τελεστεί δοξολογία από τον Ιερό Κλήρο της πόληςστον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ώρα 10.15: Θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας στο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τονΠροϊστάμενο του Δημοτικού Σχολείου κ. Φώτιο Γρηγορόπουλο.

Ώρα 10.30:Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Καλλιθέας από τις Αρχές και τις Σχολικές Μονάδες της Δημοτικής Ενότητας κι ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των μαθητών των Σχολείων στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας. Τελετάρχηςστις παραπάνω εκδηλώσεις ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου κ.Δημήτριος Κυριακόπουλος.Ως εκπρόσωπος του Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητας Αλιφείρας, ορίζεται ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Τσαρουχάς.

Περισσότερα Νέα