Το Σεντούκι των ευχών – Χριστουγεννιάτικη δράση από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με το ειδικό σχολείο Λεχαινών

15 Δεκεμβρίου - 11:56 Τοπικά

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Λεχαινών και την συγγραφέα Μαρία Συλαϊδή , πραγματοποίησε ενημερωτική δράση  στο Ειδικό Δημοτικό Λεχαινών, παρουσιάζοντας το παραμύθι «Το Σεντούκι των Ευχών».

Μέσα από μια διαδραστική συνεργασία μεταξύ της συγγραφέως , των μαθητών και των εκπαιδευτικών οι μικροί μαθητές ακούγοντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία επεξεργάστηκαν έννοιες όπως  η Διαφορετικότητα, η Αποδοχή και η Συμπερίληψη των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. 

Ευχαριστούμε θερμά την συγγραφέα κυρία Συλαϊδή Μαρία καθώς και την Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Λεχαινών κυρία Αντωνία Τζουανοπούλου  για την φιλοξενία τους και ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείο Λεχαινών.

Τον συντονισμό έκανε η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας  Κατερίνα Γεωργιοπούλου ενώ  η  δράση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  και Κοινωνικής Πολιτικής κυρίου Κεκάτου Διονύσιου.

Περισσότερα Νέα