Το Yaris της Lexus

24 Ιουλίου - 17:21 Auto - moto

Το εντυπωσιακό 3θυρο LF-SA Concept της Γενεύης, αποτελεί τον προπομπό του μικρού οχήματος που σχεδιάζει η Lexus να εντάξει στη γκάμα της, το οποίο θα στηριχθεί στα μηχανικά μέρη του «αδελφού» Toyota Yaris.

Στο stand της Lexus στην έκθεση της Γενεύης, μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το νέο Lexus LF-SA Concept, ένα 3θυρο μικρό όχημα, του οποίου το αμάξωμα αποτελεί ένα «πάντρεμα» των coupe, crossover και hatchback μοντέλων. Η αισθητική του είναι κάτι που δεν περιμέναμε από τη Lexus, αν και διατηρεί τη χαρακτηριστική γρίλια της φίρμας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, το εν λόγω πρωτότυπο αποτελεί τον προπομπό της έκδοσης παραγωγής ενός μικρού μοντέλου, το οποίο θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας κάτω από το μικρομεσαίοCT200h. Όταν αυτό παρουσιαστεί, θα στηριχθεί στα μηχανικά μέρη του «αδελφού» Toyota Yaris, ενώ αναμένουμε να εξορθολογιστεί η εμφάνισή του, καθώς ως πρωτότυπο μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Μακάρι, δηλαδή, η Lexus να πρωτοτυπήσει, αλλά το θεωρούμε δύσκολο να διατηρήσει την τόσο φουτουριστική του σχεδίαση. Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς…

πηγή  autotriti.gr

Περισσότερα Νέα