Το Υπ. Δημόσιας Τάξης προτείνει στο Δήμο Πύργου τοποθέτηση σήμανσης στην Οδό Αγίου Δημητρίου . Απάντηση σε ερώτηση Δ. Αυγερινοπούλου

24 Ιουλίου - 18:45 Τοπικά

Την άμεση ανάγκη τοποθέτησης της κατάλληλης κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στην οδό Αγίου Δημητρίου στον Πύργο και συγκεκριμένα σε διασταύρωσή της, κατά την οποία στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν συμβεί επανειλημμένα τροχαία ατυχήματα επισημαίνει με απάντησή του το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε σχετική ερώτηση που είχε υποβάλλει στην Βουλή, η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και Βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.


Ειδικότερα, στο έγγραφό του το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως ήδη έχει αποσταλεί σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 20-08-2013 από το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Πύργου προς τον Δήμο Πύργου, στο οποίο προτείνεται η άμεση τοποθέτηση της κατάλληλης κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων στο μέλλον στο προαναφερθέν σημείο της Οδού Αγίου Δημητρίου.

Περισσότερα Νέα