Τον Δήμαρχο Ήλιδας επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στην Ηλεία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Καρανικόλας

19 Απριλίου - 18:42 Τοπικά

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Απύρος Καρανικόλας, στο πλαίσιο της επίσημης περιοδείας που πραγματοποίησε στην Ηλεία και Αχαΐα.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος καλωσόρισε τον κύριο Καρανικόλα από κοινού με μέλη της Δημοτικής αρχής, ενημερώνοντας πλήρως τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ήλιδας, αλλά και για τις βασικές διεκδικήσεις και τα προβλήματα της περιοχής.

Παράλληλα, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τονίζοντας ότι ο Δήμος Ήλιδας θα υποδεχτεί με χαρά όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, όλων των κομμάτων.   

Ο κ. Δημήτρης Καρανικόλας εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος για τα ζητήματα που απασχολούν την Ηλεία, ενώ τόνισε ότι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον της Ευρώπης και δεν χωράει φαινόμενα χαλαρής ψήφου.

Σχετικά, με τα θέματα του Δήμου Ήλιδας που του παρουσιάστηκαν, επεσήμανε ότι θα σταθεί αρωγός προς πάσα κατεύθυνση, ενώ και ο ίδιος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ήλιδας για τη φιλοξενία του.

Τον κύριο Καρανικόλα συνόδευαν κατά την επίσκεψή του τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.   

Περισσότερα Νέα