Τοποθετήθηκαν πινακίδες για την προστασία των χώρων πρασίνου από το Δήμο Πύργου

24 Ιουλίου - 19:32 Τοπικά

Ενημερωτικές πινακίδες για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των δημοτών, προκειμένου να διατηρούνται καθαροί οι χώροι πρασίνου προχώρησε ο Δήμος Πύργου και η Υπηρεσία Πρασίνου.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μαρίνης Αχτύπης με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Πρασίνου Νίκο Ντοχά επιθεώρησαν την τοποθέτηση όλων των πινακίδων σε κάθε σημείο του αστικού ιστού της πόλης όπου έχουν φυτευτεί λουλούδια και δημιουργηθεί παρτέρια αλλάζοντας την αισθητική εικόνα της πόλης.

“Με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας μας και σε άψογη συνεργασία με τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπολο τοποθετήσαμε μια σειρά πινακίδων για την ευαισθητοποίηση του κοινού” δηλώνει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Μαρίνης Αχτύπης.

“Τους τελευταίους μήνες η εικόνα της πόλης μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που το εισπράττουμε καθημερινά από τα θετικά σχόλια των συνδημοτών μας. Δυστυχώς όμως έχουν παρατηρηθεί, ελάχιστα ευτυχώς, φαινόμενα καταστροφής των λουλουδιών. Κάνουμε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας, να συνδράμουν ώστε να παραμείνει η όμορφη αυτή εικόνα. Με κατανόηση και συνεργασία εκτιμώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά”

Περισσότερα Νέα