Τουρνουά αγάπης και προσφοράς από τον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας

24 Ιουλίου - 18:18 Αθλητικά

Τουρνουά μπάσκετ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα οργανώνει ο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η επιστροφή της ιστορικής μας ομάδας είναι γεγονός και στη φάση της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΗ, διοργανώνει επίσημο αγωνιστικό τουρνουά με την συμμετοχή άλλων δύο ομάδων από την Ηλεία, με τοπικό χρώμα, αλλά και τη συμμετοχή του Απόλλωνα Πάτρας, που μας τιμά με την παρουσία της εφηβικής του ομάδας.

Το τουρνουά αγάπης και προσφοράς θα διεξαχθεί το διήμερο 28 και 29 Δεκεμβρίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο «ΑΕΘΛΙΟΝ» στις 6:00 το απόγευμα.

Περισσότερο όμως από τους αγώνες, θα θέλαμε να δείξουμε και την αγάπη μας, όπου με τη συμπαράσταση των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού του περιφερειακού τμήματος της Αμαλιάδας και ειδικά του κλιμακίου των Λεχαινών, που μας προσφέρει υγειονομική κάλυψη, προβαίνουμε στην συλλογή τροφίμων κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Τα τρόφιμα που θα προσφέρουμε και εμείς ως ομάδα και το κοινό, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα φροντίσουν να καταλήξουν σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με αυτόν τρόπο επιθυμούμε, τούτες τις ημέρες, να συμμετάσχουμε ενεργά σε πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης.

Η συγκέντρωση τω ν τροφίμων θα γίνει στο κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο θα λειτουργήσει αυτό το διήμερο για την ικανοποίηση της έκφρασης αγάπης και προσφοράς όλων μας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε για μια γιορτή του μπάσκετ, η οποία περικλείει την αγάπη και την προσφορά. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.»

Περισσότερα Νέα