Τραγωδία στον Αμπελόκαμπο: "εσβησε" στον ύπνο του ο 19χρονος Aντώνης Μπορδόκας

24 Ιουλίου - 19:20 Τοπικά

Δεν  χωρά ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που συνέβη το πρώι στον Αμπελόκαμπο. Ένα 19χρονο παιδί  ο Αντώνης Μπορδόκας «έσβησε» στον ύπνο του και το βρήκε η μητέρα του νεκρό.

Ο 19χρονος έπεσε το βράδι να κοιμηθεί χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Στις 11 περίπου το πρωί της Τετάρτης η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιό του για να δεί γιατί δεν εχει ακόμα ξυπνήσει και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας , δυστυχώς όμως, οι γιατροί του Νοσοκομείου διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπολογίζεται μερικές ώρες πριν, κατά τη διάρκεια τη νύχτα.

Συλλυπητήριο εξέδωσε ο Ολυμπιακός Σαβαλιών, ομάδα που αγωνιζόταν τα τελευταία χρονιά ο 19χρονος Αντώνης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο  χαμό του. Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες    της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει  μέλος της μεγάλης ομάδας. Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε. Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.  Αντώνη μας άφησες νωρίς,   καλό ταξίδι…”

Η κηδεία του 19χρονου Αντώνη θα τελεστεί αύριο στις 4:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Αμπελόκαμπο.

H συντακτική ομάδα του odigos.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου Αντώνη.

Περισσότερα Νέα