ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.: Η γραμμή Αρχαίας Ολυμπίας-Πύργου- Κατακόλου θα επαναλειτουργήσει κανονικά

24 Ιουλίου - 16:31 Τοπικά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΠΥΡΓΟΥ – ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα που κατηγορεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για τη διακοπή λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Αρχαίας Ολυμπίας-Πύργου- Κατακόλου, η Εταιρεία:

  • διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, που αναφέρουν πως η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή Αρχαίας Ολυμπίας-Πύργου- Κατακόλου

  • ενημερώνει πως όλα τα δρομολόγια της σιδηροδρομικής γραμμής Αρχαίας Ολυμπίας-Πύργου- Κατακόλου πρόκειται να επανέλθουν σταδιακά και να επαναλειτουργούν κανονικά, διατηρώντας ακριβώς την προηγούμενη κατάσταση πριν τις αλλαγές που προέκυψαν λόγω της πανδημίας  του κορονοϊού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε ευχαριστεί το επιβατικό κοινό του Νομού Ηλείας για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στις μετακινήσεις με το τραίνο όλα αυτά τα χρόνια και προσβλέπει σε σύντομη επαναφορά όλων των δρομολογίων της και στη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του μέσου.


Σχετικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η Εταιρία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2005, αποτέλεσε κατά τη σύστασή της θυγατρική εταιρία της ΟΣΕ Α.Ε. σε ποσοστό 100%.
Από την 1.1.2007 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τη μητρική εταιρία ΟΣΕ Α.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών (επιβατικών, εμπορευματικών, κλπ.). Έκτοτε, λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρία με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση, σύμφωνα και με τις επιταγές της Κοινοτικής νομοθεσίας.
Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε η πώληση και μεταβίβαση του 100% των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην
FerroviedelloStatoItalianeGroup (FS) και εντάχθηκε στον ιταλικό όμιλο.

Περισσότερα Νέα