Β. Γιαννόπουλος: "Άμεση ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου της Ε.Ο Πατρών – Πύργου."

24 Ιουλίου - 16:37 Τοπικά

Δήλωση – Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλου, στην Ανοιχτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στο Βουπράσιο, για την διεκδίκηση ολοκλήρωσης του σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητοδρόμου της Ε.Ο Πατρών – Πύργου.

   «Σήμερα συνέβη κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο. Καταφέραμε να ενώσουμε τις φωνές μας, όλοι οι φορείς της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι επιστημονικών και επαγγελματικών συλλόγων, σωματεία εργαζομένων και απλοί πολίτες, για ένα κοινό σκοπό. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές της σημερινής συγκέντρωσης, γιατί τέτοιες δράσεις συμβάλλουν στην ενίσχυση του κοινού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την ταχεία ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου της Ε.Ο Πατρών – Πύργου. Σαφέστατα, θα πρέπει ο δρόμος να ολοκληρωθεί μέχρι την Τσακώνα. Αλλά, αυτή τη στιγμή, προέχει να ολοκληρωθεί το τμήμα Πάτρα – Πύργος, το οποίο δεν έχει άλλα ¨προβλήματα¨. Και σ’ αυτό, θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς.

   Η καθυστέρηση του έργου, εκτός του ότι στερεί τις δυνατότητες αναπτυξιακής προοπτικής της Ηλείας, πλήττει βάναυσα τη δημόσια ασφάλεια και απειλεί καθημερινά τη ζωή όλων όσοι κινούμαστε σ’ αυτό τον δρόμο – καρμανιόλα. Μιλώντας και ως πολίτης, καθώς βρίσκομαι στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας τους τελευταίους έξι μήνες, με προσβάλει να κινούμαι καθημερινά σ’ αυτό το δρόμο. Γι’ αυτό και μου είναι αδιάφορο, ο τρόπος υλοποίησης, ποιος ή πόσοι εργολάβοι θα εκτελέσουν το έργο.

   Σε λίγες ημέρες, θα δώσουμε σε όλη την ανθρωπότητα το Φως της Ολυμπιακής Φλόγας, με όλους τους ισχυρούς συμβολισμούς που αντιπροσωπεύει. Δεν επιτρέπεται λοιπόν εμείς, οι πολίτες της γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων να κινούμαστε σ’ αυτό το δρόμο έκτρωμα. Δεν πάει άλλο».

Περισσότερα Νέα