Βελτιωμένος αύριο ο καιρός. Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα

24 Ιουλίου - 16:21 Τοπικά

Βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει το νέο 24ωρο (Σάββατο 5.12), όπως και το μεγαλύτερο διάστημα της Κυριακής. Νέο πέρασμα μετώπου καταιγίδων αργά το βράδυ. Κατά την διάρκεια της Κυριακής θα επικρατήσουν ενισχυμένοι νοτιάδες.  Πολλές βροχές διαφαίνονται τη νέα εβδομάδα.

Αναλυτικά, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περισσότερες το πρωί στα ορεινά.  Οι άνεμοι νότιοι – νοτιοανατολικοί από το απόγευμα στο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς στα πεδινά και από 5 έως 15 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Στην Ζάκυνθο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί από το απόγευμα 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Κυριακή, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, από το απόγευμα θα πυκνώσουν και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Θυελλώδεις άνεμοι στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο.

Την Δευτέρα και την Τρίτη περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί έως ισχυροί, η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Την Τετάρτη, περιμένουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιάδες έως ισχυροί. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

πηγή: https://www.ileiakairos.gr/

Περισσότερα Νέα